Fotografia Professional Barcelona

L'Àlbum del Reportatge de Casament

1/1

Com a fotògrafs, ens agrada controlar el màxim la presentació de les nostres fotografies, i és per això que volem imposar la nostra manera d'explicar la història, l'elecció de les fotografies i la composició de l'àlbum. En l'àlbum ideal fem les fotos, escollim les que formaran part de l'àlbum i creem la composició de les pàgines segons el nostre criteri a l'hora d'explicar cada moment.


Els nuvis, com a protagonistes absoluts que son, també volen decidir tots aquests aspectes: Escollir les fotografies per no deixar fora a ningú, posar totes les imatges que els agraden, o de vegades no voler incloure alguna imatge on no es veuen be, encara que tothom pensi el contrari!

 

I a aquesta situació cal trobar-li un cert punt mig. Els nuvis han d'entendre que l'Àlbum de casament és més que un recull de fotos, i que darrera de la composició de les pàgines hi ha la voluntat d'anar explicant una història, o petites històries. El fotògraf, encara que de vegades costi, ha de saber renunciar a alguna imatge o trobar com afegir-ne alguna per l'elecció dels nuvis.

 

Ara be, pensem que és important que confieu en el criteri dels professionals i, en la mesura del possible us deixeu guiar pels seus suggeriments. Un cop dit això, la nostra voluntat ferma és la d'adaptar-nos als vostres desigs tant com sigui possible i per tant sempre estarem atents a les vostres peticions.

Fotograf casaments Barcelona. Fotografia bodes Barcelona.

 

IBfoto t'oferim àlbums a la teva mida. Àlbums per als nuvis i per regalar als pares. I com no, àlbums electrònics per poder compartir on-line. Explican's què és el que vols i tractarem de donar-li forma!

Fotograf casaments Barcelona. Fotografia bodes Barcelona.

Com treballem un Àlbum.

 

Segons ho entenem nosaltres, l'àlbum de casament explica una història global, però ens agrada que contingui petites històries a dins. La maquetació i el disseny són les eines de que disposem per explicar aquestes històries.

 

Normalment treballem de forma conjunta les dues planes que queden obertes a la vista, tractant de premiar el contingut a la qualitat d'una fotografia en concret. Buscant crear una linealitat i una pauta en explicar la història. En aquest tipus d'àlbum cal confiar plenament en que el fotògraf farà la correcta elecció de les fotografies, tot i que els nuvis podran realitzar suggeriments per introduir alguna modificació.

 

Però també es poden realitzar àlbums amb una maquetació simple, o col·locant una fotografia per pàgina, de forma que destaquin molt més les imatges, tot i que no expliquin una història de forma tant lineal. Aquesta fórmula és ideal quan els nuvis volen escollir totes les fotos que han de sortir a l'àlbum.

Àlbum de Casament

 

Pots visualitzar un àlbum d'exemple. Per passar les pàgines clica en les cantonades inferiors de cada pàgina,

o arrossega la pàgina cap a l'interior.

Si ho desitges hem escollit una mica de música per que gaudeixis relaxadament de l'àlbum.

Els contes d'Offman - Offenbach
00:0000:00

   Els passos per la confecció de l'àlbum comencen amb l'elecció per part dels nuvis del tipus d'àlbum que volen. Quin tipus de format prefereixen i l'elecció d'alguns acabats.

 

A IBfoto no treballem amb un únic fabricant, de manera que podem adaptar-nos molt més a diferents mides, formats i preus.

 

Un cop tenim totes les fotos processades, farem una selecció de les fotografies i maquetarem l'àlbum, de manera que tindreu una proposta de disseny.

 

Aquesta proposta us la farem arribar amb una còpia de totes les imatges processades, de manera que pugueu, en el cas que ho creieu necessari, proposar algun canvi (en el preu està inclòs un número raonable de canvis, tot i que evidentment podem realitzar tants com cregueu oportú).

 

Un cop realitzats els canvis podrem enviar l'àlbum a imprimir

Taula de formats orientativa

 

     Verticals   13 x 20

                      15 x 21

                      21 x 28

                      30 x 40

 

Horitzontals   16 x 12

                      28 x 19

                      42 x 28

 

 Quadrats      12 x 12

     19 x 19

                      28 x 28

Fotograf casaments Barcelona. Fotografia bodes Barcelona.

Finalment us oferim una sèrie de recomenacions per als nuvis que volen ser molt participatius en el procés de creació de l'àlbum

 

Realitzar un àlbum de fotos no sempre és tant senzill com posar una foto darrera de l'altre, voler posar masses fotos aconseguirà que no en destaqui cap, deixar espais sense imatge permet a l'ull descansar i concentrar millor l'atenció en les imatges que hi hagi.

 

No s'ha de tenir por a omplir una pàgina amb una sola foto, una bona imatge pot expressar moltes coses i pot valer la pena donar-li tot el protagonisme.

 

Saber renunciar a que surti alguna persona i també saber apreciar els detalls, dels que de vegades, en el moment, quasi no som conscients, però que resultaran agradables de recordar.

 

Buscar l'elegància en la sobrietat, no atapeir una pàgina de fotos ni d'efectes que poden acabar cansant. I no abusar dels colors, i encara menys dels colors llampants.

Fotograf casaments Barcelona. Fotografia bodes Barcelona.
Fotograf casaments Barcelona. Fotografia bodes Barcelona.
Fotograf casaments Barcelona. Fotografia bodes Barcelona.