Recomenacions per a Sessions Fotogràfiques

En general, per una sessió fotogràfica es recomana tenir una sèrie de coses en compte:

 

L'objectiu és mostrar la teva millor imatge, per tant serà molt important venir a la sessió havent descansat les hores oportunes, evitant ulleres i altres marques de cansament.

 

Cabells, ungles (de mans i peus), maquillatge, tot ha d'estar amb la màxima cura possible. Sempre és millor un bon original que un bon retoc!

 

Les tensions i mal rotllos es queden a casa, vine a passar-t'ho be, a gaudir i a alliberar la teva versió més seductora!

 

Si t'acompanya alguna persona, escull a algú amb qui et sentis molt còmode, que no et pressioni ni afecti als teus nervis o humor.

 

És important portar diferents vestuaris. Roba amb la que et sentis molt còmode, o que vulguis que aparegui en les fotos. No dubtis a portar roba de més, comptant amb peces clares, fosques, peces que combinin... així com aquells complements que creguis oportuns.

 

Com no pot ser d'una altre manera, és molt important ser puntuals, ja que el temps de la sessió passa molt ràpid i cal aprofitar el temps al màxim.

Consells per sessions de fotos
 
Sessió Embaràs

Sessions amb Embaraçades

 

És molt important planejar una sessió de Maternitat amb temps. Un bon moment per fer la sessió està entre el setè i vuitè mes d'embaràs, que és quan la panxa és més notoria, tot i que es pot realitzar en qualsevol moment en que et sentis be amb tu mateixa. Tot i això, no recomanem fer-la en les últimes setmanes, el cansament, la retenció de líquids i la incomoditat en el moviment, fa que no acostumin a agradar tant els resultats.

 

També és bàsic deixar enrera els patiments perquè no et veus be. Evidentment el teu cos ha patit molts canvis, i aquests t'han de fer sentir molt especial. Oblida les manies, segur que estàs fantàstica!

 

La sessió d'embaràs és pot realitzar sola, però també amb la teva parella i/o fills, si és que en tens. Estar amb les persones estimades també ho farà especial, però no deixarem de fer-te fotos a tu amb la teva panxa!

 

Explica les teves idees i porta amb tu tots aquells elements que vulguis que apareguin en les fotos: sabates del nadó, pitets, ninos, joguines, teles, pintures... qualsevol cosa que faci més única i personal aquesta experiència. LEs fotografies són per sempre, i per tant, és imporant que et sentis ben representada.

 

Tracta que el teu estat d'ànim sigui bo el dia de la sessió, estar tranquil·la i de bon humor ajudarà a un millor resultat.