Recomenacions per a Sessions Fotogràfiques

En general, per una sessió fotogràfica es recomana tenir una sèrie de coses en compte:

 

L'objectiu és mostrar la teva millor imatge, per tant serà molt important venir a la sessió havent descansat les hores oportunes, evitant ulleres i altres marques de cansament.

 

Cabells, ungles (de mans i peus), maquillatge, tot ha d'estar amb la màxima cura possible. Sempre és millor un bon original que un bon retoc!

 

Les tensions i mal rotllos es queden a casa, vine a passar-t'ho be, a gaudir i a alliberar la teva versió més seductora!

 

Si t'acompanya alguna persona, escull a algú amb qui et sentis molt còmode, que no et pressioni ni afecti als teus nervis o humor.

 

És important portar diferents vestuaris. Roba amb la que et sentis molt còmode, o que vulguis que aparegui en les fotos. No dubtis a portar roba de més, comptant amb peces clares, fosques, peces que combinin... així com aquells complements que creguis oportuns.

 

Com no pot ser d'una altre manera, és molt important ser puntuals, ja que el temps de la sessió passa molt ràpid i cal aprofitar el temps al màxim.

Consells per sessions de fotos
 
Sessió Infants

Sessions amb Nens i Nenes

 

Les diferents edats en que pot fer-se una sessió fotogràfica pot fer variar el plantejament dels objectius, però sempre serà important fer particep a l'infant en la preparació de la sessió, aportant idees, escollint el vesturari o decidint alguns dels estris amb els que vol ser fotografiat.

 

Per fer les sessions més personalitzades, i que totes les fotos no siguin iguals, podeu portar tots els elements que desitgeu que representin millor a la persona, o a la família. O, perquè no, qualsevol element que us faci gràcia o il·lusió que surti en la foto.

 

Per part dels adults que participin o acompanyin durant la sessió, serà molt important carregar-se de paciència. La tranquilitat i el bon rotllo ajudaran molt a que l'infant vulgui ser més participatiu davant de la càmera.

 

Evidentment, també podeu aportar totes aquelles idees que volgueu o sol·licitar fer alguna foto com una altre que heu vist anteriorment.