Recomenacions per a Sessions Fotogràfiques

En general, per una sessió fotogràfica es recomana tenir una sèrie de coses en compte:

 

L'objectiu és mostrar la teva millor imatge, per tant serà molt important venir a la sessió havent descansat les hores oportunes, evitant ulleres i altres marques de cansament.

 

Cabells, ungles (de mans i peus), maquillatge, tot ha d'estar amb la màxima cura possible. Sempre és millor un bon original que un bon retoc!

 

Les tensions i mal rotllos es queden a casa, vine a passar-t'ho be, a gaudir i a alliberar la teva versió més seductora!

 

Si t'acompanya alguna persona, escull a algú amb qui et sentis molt còmode, que no et pressioni ni afecti als teus nervis o humor.

 

És important portar diferents vestuaris. Roba amb la que et sentis molt còmode, o que vulguis que aparegui en les fotos. No dubtis a portar roba de més, comptant amb peces clares, fosques, peces que combinin... així com aquells complements que creguis oportuns.

 

Com no pot ser d'una altre manera, és molt important ser puntuals, ja que el temps de la sessió passa molt ràpid i cal aprofitar el temps al màxim.

Consells per sessions de fotos
 
Sessió Nadons

Sessions amb Nadons

 

El més important és el confort del nadó. La tranquil·litat allà on es realitzi la sessió ha de ser total, perquè es pugui sentir còmode. Per això serà important que els pares tingueu aquells elements necessaris perquè el vostre nadó se senti segur i relaxat.

 

Moltes vegades, sobretot si parlem de recent nascuts, el millor és celebrar la sessió en el propi domicili familiar, tot i que si es desitja també es poden celebrar en un plató.

 

Per part dels adults que participin en la sessió, el més important serà la paciència. De vegades, aconseguir obtenir la imatge en el moment just és una feina llarga.

 

Caldrà escollir un horari adient per la sessió amb el bebé, que hagi dormit les seves hores ajudarà a que estigui més receptiu i amb més ganes de riure i jugar. El mateix passa amb els seus horaris de menjar.

 

A més de diferents conjunts de roba, per fer les sessions més personalitzades, és interessant que porteu tots aquells elements que vulgueu que apareguin amb el vostre nadó: Disfreses, joguines, ninos de felpa, mantes, cotxets... tants com vulgueu, que resultin familiars pel nadó i que tinguin algun tipus de valor per vosaltres. Tampoc dubteu en portar elements que restin clarament 'fora de context', un nadó treballant amb un portàtil pot ser una imatge divertida! Ah! I no oblideu el vostre vestuari si també heu de sortir en les fotos.

 

Evidentment, també podeu aportar totes aquelles idees que vulgueu o sol·licitar fer alguna foto com una altre que heu vist anteriorment.