Recomenacions per a Sessions Fotogràfiques

En general, per una sessió fotogràfica es recomana tenir una sèrie de coses en compte:

 

L'objectiu és mostrar la teva millor imatge, per tant serà molt important venir a la sessió havent descansat les hores oportunes, evitant ulleres i altres marques de cansament.

 

Cabells, ungles (de mans i peus), maquillatge, tot ha d'estar amb la màxima cura possible. Sempre és millor un bon original que un bon retoc!

 

Les tensions i mal rotllos es queden a casa, vine a passar-t'ho be, a gaudir i a alliberar la teva versió més seductora!

 

Si t'acompanya alguna persona, escull a algú amb qui et sentis molt còmode, que no et pressioni ni afecti als teus nervis o humor.

 

És important portar diferents vestuaris. Roba amb la que et sentis molt còmode, o que vulguis que aparegui en les fotos. No dubtis a portar roba de més, comptant amb peces clares, fosques, peces que combinin... així com aquells complements que creguis oportuns.

 

Com no pot ser d'una altre manera, és molt important ser puntuals, ja que el temps de la sessió passa molt ràpid i cal aprofitar el temps al màxim.

Consells per sessions de fotos
 
Books Professional

Book Professional

 

És important definir molt clarament el tipus de fotografia que busquem, aconseguir que la relació i la comunicació entre fotògraf i model sigui bona és bàsic.

 

Cal tenir present que el book serà la teva presentació, i per tant, cal donar la millor imatge possible.

 

Es necessari que el book sigui variat, variant les poses, maquillatges i estils; mostrant la teva versatilitat, cosa que acostuma a interessar molt a les agències. Si ho creus oportú es pot valorar la contractació d'estilisme, perruqueria o maquillatge.

 

Les fotografies han de ser tant de cos sencer, com de mig cos, com retrats. En molts casos és oportú incloure alguna en vestit de bany, per poder mostrar tota la teva figura.

 

S'han de combinar fotografies en plató, amb fotografies d'exterior. Així com incloure alguna imatge en blanc i negre.

 

Un book professional ha de contenir entre 10 i 25 fotografies, però el més important és que, siguin les que siguin, totes han de tenir la màxima qualitat possible, una foto mediocre pot espatllar tot un book.

 

Si has de presentar un book en una agència és important tenir fet un composite, que és una composició, en una sola targeta, de varies fotos, amb el teu nom, dades de contacte i les mides principals. També és important portar el teu book en un CD, moltes agencies volen únicament el format digital.