Fotoquiz

IBfoto

IBfoto

Curiositats  ·  Anècdotes  ·  Histories  ·  Fotògrafs  ·  Tecnologia  ·  Fotografia

FotoQuiz

 

   És inevitable que amb tantíssimes imatges que té l'Street View no hi hagi de molt curioses. De fet, el que sembla sorprenent és que hi hagi gent que es dediqui a buscar-les, però hi ha gent per tot! Fotoquiz vol recopilar algunes de les que hi ha per les xarxes per passar una bona estona desxifrant com de malament està el món!

 

Per si hi ha algun despistat i no té clar que és això de l'Street View, explicarem que és una funció de Google Maps o de Google Earth que ens proporciona vistes panoràmiques de ciutats i d'altres indrets de tot el món. Visita'l.

 

Google Street View es va introduir al Maig de 2007, mostrant els carrers d'unes poques ciutats d'Estats Units. Actualment es publicita dient que es present a 7 continents, en més de 50 països i amb més de 8 milions de quilòmetres recorreguts. A més també ens permet explorar els interiors (amb imatges de 360º) de monuments, museus, estadis, restaurants i empreses petites.

 

Les imatges que ara veurem són casuals i involuntaries, i la seva única alteració és la difuminació de cares i matrícules (política de privacitat). Són les coses que estaven passant quan 'els fotògrafs' de google passaven per allà. Com les imatges són prou explícites en molts casos, no calen més comentaris. Esperem que les gaudiu:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sou usuaris de l'Street View? Heu trobat alguna imatge curiosa navegant pels carrers de la vostra o de qualsevol altre ciutat? Heu vist passar alguna vegada algun dels vehicles de Google? Sense anar més lluny, fa uns dies em perseguia un anant en moto pels carrers de Barcelona.

 

Si trobeu imatges curioses i les voleu compartir amb Fotoquiz, feu-nos les arribar per correu a ibfoto@hotmail.com i quan tinguem prous, farem un post amb les vostres troballes. No oblideu de posar el vostre nom i d'on és la foto per poder-vos etiquetar correctament si així ho desitgeu. Gràcies

 

Per acabar, les dos últimes, de Barcelona ciutat...

 

 

 

 

 

 

Esperem que les hagueu gaudit! Ens veiem properament!

 

Photoquiz & IBfoto

IBfoto Reportatges Casaments