Embarassada i Nadó: Anàlisi Bolquers

IBfoto

Foto Embarassada i Nadó

1/2
IBfoto Reportatges Casaments

Anàlisi dels Bolquers d'un sol ús per Nadons

   Fa un temps, vaig trobar-me una comparativa molt interessant, i és que les campanyes publicitàries ens han convençut que els millors bolquers pels nostres nadons són els de la marca Dodot, pero... És això cert?

 

L'anàlisi dels bolquers el va realitzar l'OCU (Organització de Consumidors i Usuaris), arribant a una conclusió bastant sorprenent. Es van analitzar fins a 11 bolquers d'un sol ús, tots de la mida més utilitzada, la 4.

 

Les proves es van realitzar mitjançant uns maniquins de nadó capaços d'imitar els moviments dels nens i d'orinar (orina sintètica, és clar), com si fossin nens i nenes.

 

Es va mesurar la quantitat de líquid que els bolquers són capaços de retenir simulant un ús diürn, canviant els bolquers cada 4 hores i després canviant cada 12 hores, per simular un ús nocturn.

 

Finalment van comprovar si el culet del nadó es mantenia sec, amb un raig de llum que ajuda a saber si la humitat es queda a l'interior del bolquer o arriba a la superfície del mateix, entrant llavors en contacte amb la pell del nadó.

 

11
11. Auchan Confort Plus

 

Dels onze bolquers d'un sol ús analitzats els pitjors són els Auchan Confort Plus d'Alcampo, amb una puntuació de 56.

Tenen una transpiració molt dolenta, una absorció per a nens acceptable, sent bona per a nenes, un bon ajust al cos i bona suavitat al tacte del teixit interior. El preu és d'us 16 cèntims per bolquer.

10
10. Bolquers Dodot Bàsic

 

La línia econòmica de Dodot queda malparada, amb una puntuació de 59.

Tenen una transpiració molt dolenta, una absorció per a nens bona i molt bona per a nenes, un bon ajust al cos i la suavitat al tacte del teixit interior és dolenta. El preu és de 19 cèntims per bolquer.

9
9. Bolquers Moltex Premium

 

Els bolquers Moltex, que molts coneixem per utilitzar la imatge de Pocoyó (ara no sé si encara la fan servir) van quedar en novena posició amb la mateixa puntuació que els Dodot bàsic: 59 punts.

Tenen una transpiració molt dolenta, una absorció per a nens bona i bona també per a nenes, un bon ajust al cos i la suavitat al tacte del teixit interior és molt dolenta (després tot això crec que són pitjors que els anteriors). El preu és de 19 cèntims per bolquer.

8
8. Bolquers Deliplus

 

En el vuitè lloc queden els coneguts bolquers Deliplus del Mercadona, amb 62 punts.

Tenen una transpiració dolenta, una absorció per a nens bona i també bona per a nenes, un bon ajust al cos i bona suavitat al tacte del teixit interior. El preu és de 16 cèntims per bolquer.

7
7. Bolquers Dodot Etapes

 

La línia mitjana de bolquers de Dodot va quedar en el setè lloc, amb 67 punts.

Tenen una transpiració acceptable (per fi deixem enrere la "mala" i "molt dolenta" transpiració), una absorció per a nens bona, sent molt bona per a nenes, un molt bon ajust al cos (juntament amb els Dodot Activity són els únics amb aquesta puntuació) i la suavitat al tacte del teixit interior és molt dolenta. El preu és de 25 cèntims per bolquer.

6
6. Bolquers Carrefour Baby

 

Els bolquers de Carrefour van quedar en sisè lloc amb una puntuació de 68.

Tenen una transpiració acceptable, una absorció per a nens bona, sent molt bona per a nenes, un bon ajust al cos i la suavitat al tacte del teixit interior és molt bona (són els únics de tota la comparativa que arriben a aquesta qualificació). El preu és de 15 cèntims per bolquer.

5
5. Bolquers Eroski teu Nadó

 

En cinquè lloc van quedar els bolquers d'Eroski, que van aconseguir 69 punts.

Tenen una transpiració molt dolenta, una absorció per a nens molt bona, sent molt bona també per a nenes, un bon ajust al cos i la suavitat al tacte del teixit interior és bona. El preu és de 16 cèntims per bolquer. Aquests els vam provar i ens agradaven molt fins que vam veure que el plàstic d'ajust li va provocar al nostre fill una reacció bastant "bèstia" a la pell.

4
4. Bolquers Dodot Activity Plus

 

En quart lloc van quedar els bolquers que hem fet servir sempre a casa, la gamma alta dels bolquers de Dodot, que van aconseguir 71 punts.

Tenen una transpiració acceptable, una absorció per a nens bona, sent molt bona per a nenes, un molt bon ajust al cos i la suavitat al tacte del teixit interior és bona. El preu és d'entre 30 i 40 cèntims per bolquer.

3
3. Bolquers Dia Baby

 

En tercer lloc, donant la primera sorpresa, van quedar els bolquers dels supermercats Dia, que van obtenir 72 punts.

Tenen una transpiració acceptable, una absorció per a nens molt bona, sent també molt bona per a nenes, un bon ajust al cos i la suavitat al tacte del teixit interior és acceptable. El preu és de 16 cèntims per bolquer.

2
2. Bolquers Huggies Superseco

 

L'altra marca coneguda que podria competir en fama amb Dodot és Huggies, que en la comparativa quedar ben parada, amb una puntuació de 72.

Tenen una transpiració acceptable, una absorció per a nens molt bona, sent també molt bona per a nenes, un bon ajust al cos i la suavitat al tacte del teixit interior és bona. El preu és de 21 cèntims per bolquer.

1
1. Bolquers Toujours Maxi Air Confort

 

En primera posició, trencant tots els motlles, contra tot pronòstic, van quedar els bolquers Toujours del Lidl, amb una puntuació de 74.

Tenen una transpiració bona (sent els únics bolquers de la comparativa que arriben a tenir aquesta valoració), una absorció per a nens molt bona, sent també molt bona per a nenes, un bon ajust al cos i la suavitat al tacte del teixit interior és acceptable. El preu és de 16 cèntims per bolquer.

   A casa no hem provat tots els bolquers de la comparativa, com una gran majoria, vam començar utilitzant Dodot, tant els Etapas, com els Activity Plus, evidentment, amb un millor resultat d'aquests últims. També vam utilitzar Huggies, amb resultats similars als Activity. Per una emergència vam comprar un dia els de la marca Dia, que no ens van convèncer especialment; així com els Delyplus, que ens van semblar molt rígids.

 

Finalment, i després de llegir la comparativa, vam provar els Toujurs del Lidl i des d'aleshores van ser la nostra elecció, tant pel temps que quedava utilitzant bolquer al nostre fill, com durant tot el temps que els necessiti la nostra filla. Compleix totes les espectatives i resulta ser dels més econòmics. 

 

Altres Publicacions de Foto Embarassada i Nadó