La fotografia de moda és el gènere fotogràfic dedicat a mostrar les creacions relacionades amb el món de la moda, tant les peces de roba propiament, com els complements. 

 

Per tant és la via per la que els dissenyadors o les marques del sector tèxtil mostren les seves obres; fotografies que han de mostrar el caràcter de les col·leccions i que han de ser fidels als colors i les textures de les peces. Fotografies que, moltes vegades, han d'explicar una història i inspirar tendències.

 

Ja siguin per mostrar en anuncis, en catàlegs o per la web, la imatge de la firma quedarà lligada a les fotografies que es realitzin, raó per la que cal realitzar una tasca acurada i professional, ja sigui en un plató o en localitzacions. 

 

Com a part de la fotografia publicitària, les fotografies han de respectar els valors de la marca i suposar un impuls als objectius marcats, normalment el de generar un desig, reforçar el vincle entre empresa i client i finalment, millorar les vendes.

 

Tots sabem de la importància de la primera impressió. Una mala imatge del teu producte és, sens dubte, el seu pitjor enemic.

Fotografia de Moda

Mostrar més

Contacta amb nosaltres de la manera que et vagi millor!

 

IBfoto  ·  Ivan Belloso

657 892 194  (Tlf i whatsapp)

ibfoto@hotmail.com