Original Paquet per Equips de Futbol

FotoQuiz
1/3

Fotografies per Equips de Futbol

 

Tant a prop de l'esport com ens sigui possible, a IBfoto oferim serveis fotogràfics als Clubs de Futbol, posant-nos a la vostra disposició

per col·laborar a obtenir imatges que us representin de la millor manera i oferir productes innovadors per els vostres jugadors.

 

 

 

Original Paquet per Equips de Futbol

 

   Us oferim un pack fotogràfic original per a clubs i equips de futbol. El concepte d'aquest paquet està pensat per ser atractiu pels jugadors, i per dotar al club d'uns petits ingressos econòmics extres, en cas de que ho trobeu oportú.

 

En concret us oferim un paquet format per:

 

- 1 Fotografia 15x23 de tot l'equip.

- 1 Cromo adhesiu 10x7 'Temp. 2014-2015' de cada jugador de l'equip.

- 1 Cromo adhesiu 10x7 'Temp. 2014-2015' de l'entrenador.

- 1 Cromo adhesiu 10x7 'Temp. 2014-2015' de l'escut del club.

 

El preu s'ajustarà segons el número de components de l'equip, sent necessari que un mínim de 6 jugadors comprin el paquet. I es juga amb la possibilitat de que el club pugui incrementar el preu del paquet per obtenir uns ingresos extres.

 

Per realitzar el treball caldria reunir a tot l'equip per fer la foto de grup i realitzar dues fotografies individuals a cada jugador, vestit amb l'equipació del club: Una sobre un fons blanc i una altre en moviment. També s'hauria de fer una foto sobre fons blanc de l'entrenador.

 

També es podran realitzar peticions de còpies dels diferents formats, amb la mateixa fórmula de poder obtenir ingressos extres pel club.

 

A més,  es podrà demanar un àlbum, mida 21x27, de cada equip, on col·locar els adhesius, tot i que només es realitzaran en cas de que hi hagi un mínim de 4 peticions per equip. 

 

Al Club, de forma gratuïta, li oferim còpies digitals en resolució web de les fotografies dels equips (600 pxls.) i dels retrats dels jugadors (300 pxls.), així com un tracte especial per demanar còpies en paper de les fotografies dels equips.

Accés a les imatges

de cada Club i/o Equip,

amb requeriment de

contrasenya 

   Com no pot ser d'una altre manera, també us oferim la possibilitat de realitzar  les fotografies convencionals dels equips del club i els retrats dels jugadors. En aquest cas tractarem d'ajustar el preu del servei segons el número d'equips de que disposi el club, i del número de còpies que s'hagin de realitzar.

 

Com sempre, el millor és que us poseu en contacte amb nosaltres i parlem del tema. Segur que tots podem acabar contents!

No dubteu en demanar més informació, podem concretar una cita per conéixer-nos i parlar a fons del projecte.

 

IBfoto  ·  Ivan Belloso

657 892 194

ibfoto@hotmail.com

Nom *

e-mail *

Tema *

Missatge *

Dades enviades amb èxit!