Fotografia a Llars d'Infants

FotoQuiz
1/2

Fotografies per a Llars d'Infants

 

Ens agraden els infants i volem estar a prop d'ells. A IBfoto oferim serveis fotogràfics a les llars d'infants, posant-nos a la vostra disposició per col·laborar a obtenir imatges que us representin de la millor manera i un servei de qualitat per complir les millors expectatives del pares.

 

Com és normal, el producte estrella és el Paquet Fotogràfic de Nadal, amb el que volem oferir un servei d'alta qualitat, tant a l'hora de realitzar les fotos dels nens i nenes, com en l'elecció del paper fotogràfic en que es lliuren les còpies. 

 

També oferim els nostres serveis per qualsevol acte o activitat on sigui oportuna la presència d'un fotògraf, oferint en cada cas unes condicions avantatjoses per la Llar.

 

 

Paquet Fotogràfic de Nadal

 

 

IBfoto ofereix el seu pack de fotografies que es realitzen a les llars d'infants de cara al Nadal.

 

Està format per:

 

      - 1 Fotografia 20x30 de grup de tota la classe

      - 1 Fotografia individualitzada 20x30

      - 1 Fotografia Individualitzada 20x15

      - 2 Fotografies individualitzades 7,5x10

      - 10 Fotografies de carnet

      - 2 Punts de llibre personalitzats

      - 1 Disseny de postal de Nadal

      - 1 Calendari 20x30 amb el logo de la llar.

 

Si realitzeu la reserva del servei abans del 15 d'Octubre us regalarem un recull de 8 fotografies del local i un retrat conjunt o individualitzat dels docents, en format digital en alta definició i en format web.

 

També es lliurarà a la Llar, en el moment de portar els sobres amb les fotos, un quadre per poder solicitar còpies dels diferents formats lliurats.

 

En cas de que estigueu interessats, ens agradaria que us possessiu en contacte amb nosaltres per concertar una visita on conèixer-nos i portar-vos un dossier del servei. 

No dubteu en demanar més informació, podem concretar una cita per conéixer-nos i parlar a fons del projecte.

 

IBfoto  ·  Ivan Belloso

657 892 194

ibfoto@hotmail.com

Nom *

e-mail *

Tema *

Missatge *

Dades enviades amb èxit!

Accés a les imatges

de cada Llar d'Infants,

amb requeriment de

contrasenya 

   Totes les Llars amb les que treballem tindran un espai temporal en el lloc web d'IBfoto on poder visualitzar les imatges realitzades. On sempre serà obligatoria la introducció d'una contrassenya. 

 

En l'accés es publicitara la Llar, incloent les dades de contacte que es considerin oportunes.

 

A més, es lliuraran totes les fotografies obtingudes a cada Llar, en un CD, en baixa resolució i amb marca d'aigua, per poder-les usar en el seu web o xarxes socials, en cas de que la Llar ho consideri oportú.