Fotografia Professional Barcelona

Contractar el Reportatge de Casament

   La nostra norma bàsica i principal és la de tractar d'adaptar-nos als vostres desitjos, podriem oferir paquets tancat, però creiem que el millor és parlar, saber què voleu i buscar la fórmula d'aconseguir-ho.

 

Si esteu interessats en que us fem les fotografies del vostre casament heu de tenir en compte una sèrie de coses.

 

Conèixer-nos

 

Quan d'un reportatge de casament es tracta, no hi ha dubte, primer de tot ens hem de conèixer. I perquè no, a més de xerrar i explicar-nos objectius i propostes, podem aprofitar i fer unes quantes fotos com a pressa de contacte. Un mini book de la parella que us enviarem en format digital un cop processades les imatges

FotoQuiz
1/5
Fotograf casaments Barcelona. Fotografia bodes Barcelona.

Reserva del dia

 

Per garantir un servei complert i en plena forma, únicament celebrem un casament per cap de setmana, així que cal reservar la data.

 

Per aquest motiu és bàsic començar per les dades principals:

 

 ·  Noms de la parella

 ·  Data de l'enllaç

 ·  Llocs on es celebraran els diferents actes

 ·  Horari

El Reportatge de Casament

 

Bàsicament aquests són els moments en que fotogràficament dividim un dia de casament, però ni són els únics possibles, ni és obligatori realitzar fotografies de tots. És decisió dels nuvis contractar el servei complert o renunciar a alguna de les parts.

El Nuvi

 

Petita sessió el mateix dia del casament a casa del nuvi, on es faran fotos del nuvi en el procés de preparar-se, així com fotos amb els familiars i/o amics amb qui comparteix aquests moment.

La Núvia

 

Fotografies en casa de la núvia, en el seu procés de preparar-se. Vestit, maquillatge, perruqueria (si es vol i és compatible en horaris), algun posat i les fotos amb la família i amics que hi siguin. També esperarem al padrí que portarà el ram a la núvia.

La Cerimònia

 

Des de l'arribada del nuvi i l'esperada entrada de la núvia, al petó i el passeig amb pluja de pètals o arròs. Els nervis, les mirades, els discursos, les emocions...

Fotos de Grup

 

Un cop acabada la cerimonia i aprofitant la felicitació per part dels convidats a la parella, es faran fotos de grup amb els nuvis.

Reportatge

 

Mentre els convidats es preparen per l'aperitiu, us 'segrestarem' el menor temps possible per realitzar unes quantes fotografies. En molts casos es realitza en algun espai proper al de la cerimònia, però si és necessari ens podem desplaçar on es desitgi.

Aperitiu / Convit

 

Fotografies d'ambient, peticions i captura de moments destacats. Evidentment amb l'esperat moment del tall del pastís, així com el lliurament de detalls per part dels nuvis.

 

Amics i Familiars

 

Durant l'inici del banquet es realitzaran fotos a tots els convidats: individuals,  per parelles o en petits grups segons ho desitgin.

 

Inici del Ball

 

Les primeres notes de la cançó escollida i els primers passos que donaran inici al ball. Moments íntims que donaran pas als moments de màxim ambient de festa.

 

 

Els horaris

 

Heu de tenir en compte que si el casament és pel matí, caldrà començar bastant aviat anant a casa del nuvi. En canvi si el casament és per la tarda és molt probable que acabem bastant tard. En qualsevol cas, segons les opcions contractades, el servei fotogràfic començarà fàcilment quatre hores abans de l'inici de la cerimònia i acabarà aproximadament trenta minuts després de l'inici del ball. Sigui com sigui concertarem junts els horaris.

Fotograf casaments Barcelona. Fotografia bodes Barcelona.
Fotograf casaments Barcelona. Fotografia bodes Barcelona.

Les teves fotos al web d'IBfoto

 

Podràs trobar i compartir les millors fotos del reportatge en el lloc web d'IBfoto. En la zona dedicada a clients particulars, i amb accés restringit per contrasenya.

Reportatge Casament

Maria i Gabi

Les imatges

 

Totes les fotos del reportatge passen per un procés de revelat i de tractament digital. En el cas de les fotos del reportatge amb els nuvis, i d'algunes fotos seleccionades, es procedirà a un retoc més en profunditat.

 

Es pot sol·licitar si es desitgen totes les fotos en color, algunes en blanc i negre o totes en blanc i negre.

Foto agraïment per enviar als convidats

 

- Digital: via e-mail o whatsapp, s'enviarà als nuvis, l'endemà del casament, una fotografia amb un text d'agraïment per enviar als convidats.

 

- Paper fotogràfic: si es desitja en paper fotogràfic, es rebran les còpies en el menor temps possible.

Foto Agraiment

Lliurament del Reportatge

 

El període de temps de lliurament dependrà de les opcions contractades. Si no hi ha problemes externs, el període habitual està entre el mes i mig i els tres mesos màxim.

 

El reportatge es pot sol·licitar bàsicament en quatre formats:

 

- Fotografies en paper fotogràfic: En qualsevol de les mides habituals i en paper satinat d'alta qualitat. Les fotografies en paper fotogràfic també es poden presentar en format àlbum.

 

- CD o Pen-drive amb les fotografies del reportatge en format digital. Sempre s'inclouran les imatges en alta resolució, així com una còpia en resolució web.

 

- Àlbum digital: Muntatge de les fotografies, amb diferents efectes i composicions en un àlbum. Disposem de diferents mides i qualitats, així com de caixes o bosses per a la seva conservació.

 

- Àlbum electrònic: àlbum per visionar en suport electrònic.

Àlbum

 

Quin tipus d'àlbum vols? Quin format t'agrada més? Vertical, horitzontal, quadrat. Amb tapes de pell, símil pell, amb imatge...

 

A nosaltres ens agraden els àlbums nets, sense atapeir-los de fotos, on la mirada respiri i gaudeixi de les imatges escollides.

 

Però, com sempre, el millor és que ens expliqueu o com us agradaria que fos el vostre àlbum, i trobarem les opcions que millor s'adaptin als vostres desigs.

Fotos en paper fotogràfic

 

No cal oblidar mai la possibilitat de tenir les fotos en un paper de qualitat. O no han perdurat així les fotos dels nostres pares, i dels pares dels nostres pares...

 

Nosaltres portem a fer les còpies a un laboratori professional, obtenint uns grans resultats.

 

Còpies en paper satinat d'alta qualitat i en la mida que desitgeu.

Detalls i obsequis

 

Els àlbums per els pares, alguna foto pels avis, un detall per enviar d'agraïment pels convidats... Si esteu pensant en utilitzar les diferents possibilitats que dona la fotografia per aquests tipus de detalls, dieu-nos que necessiteu i us proposarem opcions al vostre gust. 

Fotograf casaments Barcelona. Fotografia bodes Barcelona.

Venda de fotos

 

No realitzem venda de fotos als convidats el mateix dia de l'esdeveniment. Les fotos estaran disponibles en el lloc web d'IBfoto en el mateix moment en que els nuvis les rebin, des d'allà es podran sol·licitar les còpies que es desitgin, tant en paper fotogràfic com en format digital, sempre amb qualitat i preus molt competitius.

Gràcies per confiar en IBfoto!

Ens agradaria que aquesta fos una experiència inoblidable!

Fotografía de Bodas Bacelona
Fotografía de Bodas Bacelona
Fotografía de Bodas Bacelona
Fotografo de Bodas Bacelona
Fotografo de Bodas Bacelona
Fotografo de Bodas Bacelona