Fotografia Professional Barcelona

Reportatges de Casament

1/3

Instants. El que fa que, realment, aquest sigui un dels dies més important de la teva vida, és la suma dels instants especials que viuràs. 

 

El dia del teu casament és un dia màgic, ple d'instants de joia, de moments irrepetibles, de sensacions i d'emocions que t'ompliran de felicitat.

 

És important que les imatges d'aquest dia les obtinguis amb la visió d'un professional.

 

IBfoto volem oferir-vos aquestes imatges que tant desitgeu, amb el segell personal que imprimiu, tant com a parella, com personalment.

 

Adaptant-nos als vostres desitjos i oferint-vos totes les facilitats per col·laborar en que aquest sigui el vostre dia.

Entre els nostres objectius com a fotògrafs de casaments hi ha el de captar tots aquells moments que formen la essència del dia del vostre enllaç, però també el de tractar de recollir els petits detalls i l'espontaneïtat de cada moment. Volem captar els millors moments, els més significatius.

 

Mirades, somriures, petons, carícies...

 

Per nosaltres és molt important generar una relació de confiança amb vosaltres, que us sentiu segurs amb la vostra decisió. Garantint-vos un tracte completament professional, amb bon tracte i bona presència.

 

Si podeu estar interessats en que realitzem el reportatge del vostre casament, poseu-vos en contacte amb nosaltres i tractarem d'oferir-vos un ventall d'opcions per fer possible els vostres desitjos.

 

En el moment en que us vagi be, concretarem una reunió en la que coneixe'ns, xerrar i planificar el reportatge, en base als vostres gustos i preferències.

 

També podem acordar una sessió fotogràfica prèvia en la que passar una bona estona davant de la càmera!

Fotograf casaments Barcelona. Fotografia bodes Barcelona.
Fotograf casaments Barcelona. Fotografia bodes Barcelona.

  És important tenir en compte que cal planejar amb temps qui ha de realitzar el vostre reportatge de casament, reservar la data és important perquè només es realitza una celebració per dia.

 

No dubteu en aportar totes les idees que vulgueu, en explicar quin tipus de fotos voleu, i si n'heu vist que us hagin agradat, mirarem de fer-les possible. Tampoc dubteu en exposar totes les inquietuds que tingueu, pregunteu tant com necessiteu!

 

El dia de l'esdeveniment estarem a la vostra complerta disposició, des de primera hora, amb les fotos a casa dels nuvis, fins a les darreres fotos del ball, si així ho voleu.

 

Aviseu al fotògraf de quines son les persones més importants per a vosaltres, i si teniu previst tenir algun detall especial amb algun dels convidats. Així podrem aconseguir imatges especials per a vosaltres.

 

El dia de l'esdeveniment només us heu de preocupar de gaudir, delegueu qualsevol preocupació en les persones en que confieu, i recordeu que estareu envoltats de professionals que tenen per únic objectiu que tot surti be.

  Un altre element que heu de tenir clar és si voldreu un àlbum editat del vostre casament, si voldreu les fotografies en paper fotogràfic o si només voldreu les fotografies en format digital. 

 

IBfoto ens agrada adaptar-nos als vostres desitjos i necessitats. Així oferim la possibilitat d'escollir quin tipus d'àlbum de casamenvoleu, i si voleu les fotos en format digital, us les oferim tant en alta resolució, com optimitzades pel seu ús en webs o xarxes socials.

Fotograf casaments Barcelona. Fotografia bodes Barcelona.