top of page

REPORTATGES

Fotografia Professional Barcelona

Books professionals, i per plaer. Per embarassades, amb la família. Fotografies d'Infants i de Recent Nascuts...

 

No dubtis en explicar-nos què és el que vols i segur que trobarem el camí perquè ho puguis aconseguir!

 

A IBfoto volem oferir-vos la possibilitat de passar una bona estona davant de la càmera, sentir-vos especials per un dia, i obtenir les imatges que tant desitgeu, amb el vostre segell personal.

1/5

IBfoto volem oferir-te reportatges a la teva mida: Casaments, comunions, bateigs, convencions o qualsevol tipus de celebració o festa. Així com la cobertura fotogràfica de qualsevol acte que pugui celebrar una empresa: Convencions, conferències, fires, exposicions, inauguracions...

Comunions

1/3

Celebracions

1/1

Reportatges Fotogràfics

 

Cada reportatge té uns protagonistes diferents i per tant requereix un punt de vista diferent.

 

El nostre objectiu és la teva comoditat, oferir-te un tracte especial, proper, però amb la màxima discreció possible. Tractar que no es noti la nostre presència, però alhora, estar en tots els instants importants per captar aquella imatge, aquell record ja inoblidable.

 

Contacta amb nosaltres i informat de l'ampli ventall d'opcions que et podem oferir, i no dubtis en proposar aquella opció que creguis millor, i evidentment, exposar tots els dubtes que puguis tenir.

 

Si ho prefereixes, sol·licita una cita personalitzada, així podrem conèixer-nos i començar a crear la relació de confiança necessària per obtenir el millor reportatge possible.

Convencions, conferències, fires, exposicions, inauguracions, presentacions, activitats d'oci...

Contacta amb nosaltres de la manera que et vagi millor!

 

IBfoto  ·  Ivan Belloso

657 892 194  (Tlf i whatsapp)

ibfoto@hotmail.com

bottom of page