top of page
Fotografia Professional Barcelona

Fotografia d'Actes d'Empresa

1/5
Convencions
Fires Exposicions
Inauguracions

   Una empresa sempre ha de mostrar la millor imatge possible i per això cal tenir una cura especial en les imatges amb les que es presenta. Utilitzar el servei de fotògrafs professionals millorarà la impressió en els teus clients, i reforçarà l'esperit de l'empresa en els treballadors i col·laboradors.

 

Ja siguin per ser usades en les xarxes socials, en el lloc web de l'empresa o per la seva difusió en diferents mitjans, disposar de fotografies de qualitat és fonamental per mostrar al món la millor imatge de la teva empresa.

 

Cal donar la importància que es mereix a cada una de les activitats en les que participa l'empresa: convencions, conferències, fires, exposicions, inauguracions, presentacions, fins i tot activitats d'oci organitzades per l'empresa. IBfoto t'ofereix la cobertura fotogràfica professional que necessites.

 

 

Fotografia en Convencions i Conferències

 

   Cada dia més les convencions i jornades de conferències formen part del dia a dia de l'empresa, ja siguin pel llançament d'un nou producte, per la presentació d'estudis o innovacions, per fer balanç de l'activitat empresarial o per motivar a l'equip de treball.

 

Una empresa no pot oblidar-se de la seva imatge, i així com es preocuparà de buscar el lloc i els serveis adients per realitzar les reunions del seu equip, és important que les imatges d'aquests actes les realitzi un fotògraf professional.

 

A IBfoto volem realitzar les fotos d'aquestes jornades, amb seriositat i total discreció, a la recerca d'imatges que representin l'estil i els valors de cada empresa. 

1/6
Fotografia per empreses. Fotografia en conferencies

Fotografia en Fires i Exposicions

 

   Les fires i exposicions (o mostres) en les que participa una empresa tenen per objecte afavorir el coneixement o la difusió dels béns o serveis oferts per la mateixa, la promoció, la creació de contactes, etc.

 

Ja siguin d'abast local o internacional, i pertanyin a l'activitat econòmica que sigui, la planificació de l'esdeveniment ha de ser total i per tant, cal tenir cura també de la promoció posterior que es farà de l'acte, i per això és molt recomanable la contractació d'un fotògraf qualificat per obtenir imatges que mostrin be l'acte i que a més destaquin la presència de la marca o de l'empresa.

Fotografia en Presentacions i Inauguracions

 

  Tant les presentacions com les inauguracions són actes importants en una empresa, que han de ser convenientment publicitats, ja que s'han de fer arribar als clients, futurs clients i també són un missatge per la competència.

 

Una acurada presentació de les imatges d'aquests actes li donaran una major notorietat. Mostrant tant els productes, com a les importants persones que donen rellevància a l'acte.

 

A IBfoto volem realitzar les fotos d'aquests actes, amb compromís per tractar d'aconseguir imatges que mostrin de la millor manera possible els valors de l'empresa.

Fotografia per empreses. Fotografia en conferencies
Fotografia per empreses. Fotografia en conferencies
Fotografia per empreses. Fotografia en conferencies
Fotografia per empreses. Fotografia en conferencies
Fotografia en Activitas d'Oci (Team Building)

   Un equip de persones intel·ligents i acadèmicament ben preparades no garanteix que l'equip de treball sigui eficient. Team Building és el terme anglès que ens introdueix en aquelles activitats, externes a les laborals, que milloren les relacions entre els participants, reforçant l'esperit d'equip i la pertinença al grup. Cada vegada més empreses destinen una part del seu pressupost a aquest tipus d'activitats.   

 

A IBfoto volem ajudar a reforçar el valor de l'empresa, oferint-vos les millors fotografies per perpetuar l' experiència que ha brindat l'empresa al seu equip de treball.

 

Paintball, tirolines, quads, karts, gimcanes, tir amb arc... Diversió i emocions per millorar els vincles del grup!

Fotògraf team building Barcelona
Fotògraf team building Barcelona
Fotògraf team building Barcelona
Fotògraf team building Barcelona
Fotògraf team building Barcelona

Contacta amb nosaltres de la manera que et vagi millor!

 

IBfoto  ·  Ivan Belloso

657 892 194  (Tlf i whatsapp)

ibfoto@hotmail.com

bottom of page