IBfoto. Ivan Belloso Fotografia
  • Wix Facebook page
  • Twitter App Icon

La Curiosa Involuntarietat de Google Street View

001 Street View.jpg

002 Street View.jpg

És inevitable que amb tantíssimes imatges que té l'Street View no hi hagi de molt curioses. De fet, el que sembla sorprenent és que hi hagi gent que es dediqui a buscar-les, però hi ha gent per tot! Fotoquiz vol recopilar algunes de les que hi ha per les xarxes per passar una bona estona desxifrant com de malament està el món!

Per si hi ha algun despistat i no té clar que és això de l'Street View, explicarem que és una funció de Google Maps o de Google Earth que ens proporciona vistes panoràmiques de ciutats i d'altres indrets de tot el món. Visita'l.

Google Street View es va introduir al Maig de 2007, mostrant els carrers d'unes poques ciutats d'Estats Units. Actualment es publicita dient que es present a 7 continents, en més de 50 països i amb més de 8 milions de quilòmetres recorreguts. A més també ens permet explorar els interiors (amb imatges de 360º) de monuments, museus, estadis, restaurants i empreses petites.

Les imatges que ara veurem són casuals i involuntaries, i la seva única alteració és la difuminació de cares i matrícules (política de privacitat). Són les coses que estaven passant quan 'els fotògrafs' de google passaven per allà. Com les imatges són prou explícites en molts casos, no calen més comentaris. Esperem que les gaudiu:

003 Street View.jpg

004 Street View.jpg

005 Street View.png

006 Street View.jpg

007 Street View.jpg

008 Street View.jpg

009 Street View.jpg

010 Street View.jpg

011 Street View.jpg

012 Street View.jpg

013 Street View.jpg

014 Street View.jpg

015 Street View.jpg

016 Street View.jpg

017 Street View.jpg

018 Street View.jpg

019 Street View.jpg

020 Street View.png

Sou usuaris de l'Street View? Heu trobat alguna imatge curiosa navegant pels carrers de la vostra o de qualsevol altre ciutat? Heu vist passar alguna vegada algun dels vehicles de Google? Sense anar més lluny, fa uns dies em perseguia un anant en moto pels carrers de Barcelona.

Si trobeu imatges curioses i les voleu compartir amb Fotoquiz, feu-nos les arribar per correu a ibfoto@hotmail.com i quan tinguem prous, farem un post amb les vostres troballes. No oblideu de posar el vostre nom i d'on és la foto per poder-vos etiquetar correctament si així ho desitgeu. Gràcies

Per acabar, les dos últimes, de Barcelona ciutat...

021 Street View.jpg

022 Street View.jpg

Esperem que les hagueu gaudit! Ens veiem properament!

Photoquiz & IBfoto

Tornar a

Deixan's el teu comentari

Gràcies pel teu Comentari!

IBfoto. Ivan Belloso Fotografia

  Serveis Fotogràfics Professionals. Reportatges, Books i Fotografia Publicitària.

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

IBfoto   ·  Ivan Belloso   ·   657 892 194   ·   ibfoto@hotmail.com   ·   Barcelona