Sorteig d'una Sessió de Fotos!

FotoQuiz

 

Sorteig Promocional

d'una SESSIÓ FOTOGRÀFICA

 

El guanyador tindrà dret a una sessió fotogràfica en la que obtindrà 8-10 fotos en format digital, tant en alta resolució, com en resolució web, totes elles processades i tractades digitalment.

 

Segons el tipus de sessió escollida el guanyador gaudirà de descomptes fins a un 70%. Per exemple:

 

- Sessió Individual en exteriors a convenir:  39 €  (70% de descompte).

- Sessió Nadó, en el domicili propi: 36 € (70% de descompte).

 

Consulta altres opcions segons el tipus de sessió que vulguis realitzar (individual, parella, família, maternitat, infants, nadons...). Pots trobar més informació en les bases del sorteig, o preguntar-nos directament qualsevol qüestió.

 

Participa seguint dos simples pasos:

 

1. Comparteix en el teu mur l'enllaç amb la tarjeta regal on es promociona el sorteig (similar a la imatge que es veu aquí a sota) que trobaràs a la mateixa pàgina de Facebook.

 

2. Fes-te seguidor a la pàgina de facebook d'IBfoto, clicant m'agrada

 

www.facebook.com/ibellosofoto

 

 

 

Bases del Sorteig

 

· Només s'admetrà una participació per persona.

· A cada participant se li assignarà un número, tractant de respectar l'ordre en compartir la imatge. Aquest número serà la seva posició en el sorteig.

· Per participar cal ser seguidor de la Fan-page d'IBfoto i haver compartit l'anunci del sorteig en el propi mur del facebook.

· Per gaudir del premi és absolutament necessari complir ambdues condicions esmentades en el moment de realitzar-se el sorteig.

· La participació estarà oberta fins el 15 de Desembre.

· El premi es pot cedir a una tercera persona, es permetrà una única cessió.

· El resultat es publicarà a la pàgina web i en facebook, tenint 15 dies per posar-se en contacte amb IBfoto per validar les dades i rebre la tarjeta val de descompte per la sessió desitjada.

· El guanyador tindrà dret a una sessió fotogràfica de 2 hores, en exterior, a domicili o en estudi. Amb un descompte pels serveis fotogràfics de fins el 70%. No s'inclou el cost de lloguer de plató (40€ aproximadament), ni altres despeses per peticions expresses del guanyador del sorteig.

· La sessió s'ha de confirmar en el termini dels 30 dies posteriors a la notificació del premi.

· La sessió es realitzarà a Barcelona. Si es volgués fer en exterior caldrà decidir per mutu acord dia i lloc, ampliant l'àrea en un radi de 20Km de la ciutat de Barcelona.

· S'obtindrà un CD amb 8-10 fotografies de la sessió en alta resolució i en resolució web, perfectament processades i retocades.

· IBfoto tindrà els drets d'imatge sobre les fotografies, que publicarà en el seu web i/o facebook.

· El premi no inclou despeses de desplaçament, vestuari, maquillatge o altres que es poguessin ocasionar al guanyador.

· En cas de que el premi el gaudeixi un menor d'edat, caldrà presentar una autorització signada pel tutor legal, permetent la realització de la sessió i acceptant totes les condicions.

· La participació en el sorteig suposa l'acceptació d'aquestes normes.

Qualsevol consulta que ens vulguis

realitzar serà molt benvinguda i tractarem

de respondre't el més aviat possible!

Molta Sort!

Nom *

e-mail *

Tema *

Missatge *

Dades enviades amb èxit!